De magneetrits (Magzip) is uitgevonden door een ingenieur en een ergotherapeut voor hun oom/broer die leed aan een spierziekte. Hij had veel moeite met het dichtritsen van zijn jas. Door de magneet onderaan de rits gaat het samenbrengen en uitlijnen van de 2 helften veel makkelijker en hoef je alleen de trekker naar boven te halen. Klik hier voor een filmpje.

De ritsen zijn niet alleen handig voor mensen met handfunctieproblemen, maar ook voor kleine kinderen, slechtzienden, mantelzorgers en iedereen die met handschoenen aan zijn jas dicht wil kunnen ritsen. Ze kunnen in elke jas of vest gezet worden. Inkorten gaat makkelijk met een klein tangetje en een setje eindstopjes.

Bestellen kan door mij een mailtje te sturen. Mijn contactgegevens vind je hier. Vermeld welke kleur en lengte je wil en of je eindstopjes nodig hebt. In voorraad heb ik zwart, grijs en donkerblauw in 80 cm. En nog 1 turquoise in 70 cm (de laatste!).
De ritsen kosten 16,95 € per stuk exclusief verzendkosten. Inkorten kun je zelf doen (op Youtube vind je genoeg filmpjes). Ik kan het ook voor je doen, dat kost 5 € extra.

Let op: op maat gemaakte ritsen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Magneetrits (Magzip)