Naailes en creatieve workshops

Naailes elke week.

Ben je een beginnende naai(st)er en wil je graag begeleiding bij je projecten? Of heb je al ervaring met naaien en zoek je een groepje voor overleg en gezelligheid? Ik geef elke week op woensdagochtend of woensdagavond naailes op je eigen niveau. In deze lessen werkt elke cursist aan zijn of haar eigen project. De groep bestaat uit maximaal 4 cursisten. Je mag je eigen naaimachine meenemen. Als je er liever een van mij gebruikt, dan kan dat ook.

Data: woensdagochtenden of woensdagavonden 11 januari t/m 29 maart 2023 (= 1 blok). 5 april t/m 28 juni 2023 (= 1 blok). Geen les in de schoolvakanties.

Tijd: avonden: 19.30-21.30 (1 plekje vrij, tussentijds instromen kan). Ochtenden: 9.30-11.30 (vol).
Locatie: Klaprooslaan 175, Rotterdam Schiebroek.
Prijs: 192,50 € per blok van 3 maanden = 11 lessen (17,50 € per les).

Aanmelden doe je door mij een berichtje te sturen. Je krijgt dan een rekening en de algemene voorwaarden voor workshops/cursussen toegestuurd. Je inschrijving is pas definitief nadat ik je betaling heb ontvangen.

Is de groep vol en wil je op de wachtlijst? Stuur me dan een mail. Zodra er plek voor een losse les of een heel blok vrij komt, krijg je een bericht van mij.

Sonia Angulo couture - naailes en workshops

XL Naailes

Soms is het fijn als je langer dan een uurtje aan je project kan doorwerken. Gun jij jezelf die tijd? Dan is de XL naailes iets voor jou. 1x/maand op zondagmiddag heb ik ruimte voor 4 naaisters (maar ook mannen zijn welkom) van alle niveau’s. Je betaalt per les dus je zit niet meteen aan een langere periode vast. Wat krijg je er allemaal bij: koffie/thee/limonade, fruit, gezelligheid, mijn hulp en gebruik van mijn machines en zelfmaakmodebladen. Stof, patroonpapier en klein gereedschap zoals een schaar, spelden en stofkrijt neem je zelf mee (maar als je dit nog niet hebt, kun je het van mij kopen/lenen).

Data: zie hieronder.
Tijd: 12.30-16.30.
Locatie: Klaprooslaan 175, Rotterdam Schiebroek.
Prijs: 40 €.
Minimum aantal deelnemers: 2.

Meld je aan door te klikken op de datum van jouw keuze:
16 april 2023
14 mei 2023
4 juni 2023

Sonia Angulo couture - naailes en workshops

Privéles.

Voel je je niet prettig in een groep of wil je gewoon mijn volle aandacht? Dan is privéles ook mogelijk. In persoon of online.

Datum en tijd: bepalen we in overleg.
Locatie: Klaprooslaan 175, Rotterdam Schiebroek. Of online via Whatsapp videobellen of Zoom.
Prijs: 40 € per uur met een minimum van 1/2 uur.

Om een privéles te boeken, kun je me het beste bellen. Klik op de rode knop voor mijn nummer en de tijden waarop ik het best bereikbaar ben.

Sonia Angulo couture - naailes en workshops

Voor alle workshops geldt: wil je meedoen maar komt de dag of de tijd je niet goed uit? Laat het me weten! Bij voldoende belangstelling plan ik een andere of een extra dag in.